Samurai Jack: Battle Through Time is nu beschikbaar op alle platformen

Samurai Jack Videogame 2020
Technology
Games
22-08-2020 16:42
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Fans hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk is het zover: vanaf vandaag kunnen ze zelf in de huid kruipen van Samurai Jack en het opnemen tegen de kwade demoon Aku in de nieuwe videogame Samurai Jack: Battle Through Time.

Fans van de originele Cartoon Network-animatieserie zullen aan de game heel wat plezier beleven. Want dit keer kunnen ze zelf in de huid van hun favoriete held kruipen en momenten uit al hun favoriete afleveringen geheel in eigen persoon ervaren. Tel daar bij op dat ook de originele stemacteurs werden teruggehaald voor de game en de beleving kan al helemaal niet meer stuk.

Bezoek klassieke werelden als Aku City en het onheilspellende kerkhof uit episode XXX "Jack and the Zombies", om bekende vijanden uit Jack's verleden te bestrijden en een stap dichter bij je doel te komen: het eens en voor altijd verslaan van de duivel Aku.

Trek je sandalen aan, scherp je katana en beleef Jack's complete avontuur nu zelf. Samurai Jack: Battle Through Time is vanaf nu digitaal beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One, Switch en PC.