Samsung onthult nieuwe smartphones

2019 Samsung 2
Technology
Hardware
21-02-2019 11:53
Geschreven door Emma Vandemaele
Comment

Samsung onthult de Galaxy S10 in drie unieke modellen. De Galaxy S10-lijn biedt meer keuze en speelt in op je behoeften. Er wordt gefocust op het scherm, de snelheid en de camera.

De Galaxy S10 heeft het beste scherm tot nu toe. Het toont realistische beelden en heldere kleuren. De Infinity-O Display zorgt ervoor dat je volledig het grote scherm gebruikt. Het heeft ook 's werelds eerste ultrasonische vingerafdrukscanner. Dit betekent dat je je smartphone ook kan ontgrendelen als je vingers nat of vuil zijn.

De nieuwe camera heeft een Ultra-Wide Lens waarmee je volledige landschappen, panorama's of je hele familie vastlegt in 1 foto. Voor de Instagrammers is er een functie om rechtstreeks foto's te uploaden. Bovendien heeft het ook een Wireless PowerShare waarbij je smartphone tijdens het opladen een tweede apparaat oplaadt. Zo kun je je tweede oplader thuislaten.

Ben je opzoek naar een snelle smartphone? Dan is de Galaxy S10+ zeker iets voor jou. Voor iedereen die op zoek is naar verschillende essentials in een compact formaat, kiest best voor de Galaxy S10e.

De Galaxy S10-lijn is vanaf 8 maart verkrijgbaar. De Galaxy S10 kost € 899, de Galaxy S10+ kost € 999 en de Galaxy S10e bedraagt € 749. Wie het toestel vanaf 21 februari al bestelt, ontvangt gratis Galaxy Buds, draadloze oordopjes uit de nieuwe line-up van Galaxy wearables. De andere nieuwe gadgets zijn de Galaxy Watch Active, een smartwatch en de Galaxy Fit, een activity tracker. In september 2019 brengt Samsung ook de vouwbare Galaxy Fold uit.

Ga voor meer informatie naar de website van Samsung.