2018 Cheesecake Taart Gebak
News
Bizarre

Russische vrouw wil dubbelgangster vergiftigen met cheesecake

07-03-2018 10:10
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Viktoria Nasyrova uit Rusland heeft haar dubbelgangster vergiftigd met een cheesecake. Reden: ze wilde haar identiteit stelen en dacht dat te kunnen doen door haar te doden. Dat meldt The Guardian.

Viktoria was schijnbaar jaloers op haar 35-jarige dubbelgangster, want ze wilde koste wat het kost haar identiteit hebben. De Russische vrouw bracht haar daarom een cheesecake, waarna de 35-jarige dame haar bewustzijn verloor. De volgende dag werd het slachtoffer door een bekende in bed aangetroffen. Om haar heen lagen lege medicijnverpakkingen, waardoor het moest lijken dat ze een zelfmoordpoging had gedaan.

De dubbelganster kon zich echter nog herinneren dat Viktoria naast haar bed had gezeten. Bovendien waren haar paspoort, sierraden, werkvergunning en contant geld verdwenen. In de cheesecake bleek vergif te zitten. Dit kon dus geen zelfmoordpoging zijn geweest.

Viktoria werd opgepakt en zou er eerder ook al van beschuldigd zijn een andere vrouw te hebben gedrogeerd en gedood. Dit ontkent ze echter, zo schrijftt het AD.