2019 Temptation Island Laura Roger
Entertainment
Celebs

Roger en Laura zijn weer samen!

16-05-2019 17:37
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Ze begonnen ‘Temptation Island’ als koppel, maar besloten na de opnames uit elkaar te gaan. Toch konden Laura en Roger elkaar blijkbaar niet missen. De twee zijn weer samen! Dat laat Laura weten op haar Instagram.

“Vanaf vandaag kan ik jullie zeggen dat ik & Roger terug een koppel zijn”, aldus de blondine. “We hebben een pauze gehad van drie maanden, omdat Roger vaak in een relatie heeft gezeten en niet veel heeft gezien van het ‘single leven’.”

Na Temptation kreeg Roger het idee dat hij even moest feesten en uitgaan. Samen met Laura sprak hij af om een tijdelijke pauze te nemen en om allebei van het single leventje te proeven. Laura kwam er al snel achter dat het niets voor haar was, maar Roger heeft zich in die drie maanden wel opengesteld. “Wat hij heeft ontdekt is dat hij het leuk vindt om uit te gaan, om plezier te hebben, om nieuwe mensen te leren kennen. Maar hij kwam er ook achter dat hij een relatie met mij mist en dat hij nog te veel met mij bezig is.”

Laura is blij dat ze de pauze hebben ingelast. “Nu hebben we echt DUIDELIJKHEID!! Hij vindt het single leven leuk, maar onze relatie vindt hij toch te veel waard en te speciaal. Kort samengevat: we konden elkaar niet loslaten en we gaan nu lekker samen aan onze toekomst beginnen.”