Robert Pattinson voor het eerst gespot op set 'The Batman' na coronabesmetting

2020 Batman
Entertainment
Movies
13-10-2020 09:16
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Robert Pattinson is weer teruggekeerd naar de set van ‘The Batman’. De acteur zat een paar weken thuis omdat hij besmet raakte met het coronavirus, maar is inmiddels keihard aan het werk. Deze week was hij voor de film aanwezig in Liverpool, zo blijkt uit foto’s die op het internet circuleren.

Er werd onder andere een scène opgenomen waarbij zo’n 100 figuranten aanwezig waren. En dat zorgde volgens een insider voor verwarring. “We zijn op zijn zachtst gezegd verbaasd dat zo’n 100 mensen zijn gevraagd om naar een filmstudio te komen, in een gebied met een hoog risico. Maar om eerlijk te zijn, worden ze wel getest op het coronavirus. Er is ons verteld dat we een strikt schema van werken, eten en slapen aan moeten houden. We moeten zelfs alleen in onze hotelkamers eten. Ondanks dat het een Hollywoodfilm is, is het niet bepaald glamoureus”, vertelt de bron tegen Daily Mail.

We kunnen wel zeggen dat Robert een turbulent schema heeft doorlopen bij ‘The Batman’, inclusief zijn eigen besmetting en verschillende pauzes vanwege de wereldwijde pandemie. Een week geleden werd duidelijk dat de release van de film een paar maanden wordt verschoven. In plaats van 1 oktober 2021 kunnen we het superheldenproject nu op 4 maart 2022 in de bioscoop verwachten.