'Riverdale'-ster Camila Mendes geeft hatende fan lik op stuk

Camila Charles
Entertainment
Celebs
09-11-2018 00:58
Geschreven door Nico De Greef
Comment

'Riverdale'-actrice Camila Mendes heeft op social media een fan op haar plaats gezet nadat de persoon in kwestie zich had geuit over de relatie tussen de actrice en haar vriendje Charles Melton. De fan had twee foto's op Instagram gedeeld waarop, op de ene foto, Camila met haar huidige partner Charles te zien was, en op de andere met haar ex-vriendje Victor Houston. De fan schreef vervolgens dat Camila veel gelukkiger leek met Victor. En dat was reden genoeg voor Camila om haar ongenoegen met de zogenaamde 'fan' te delen.

"Ik voel me dom om hierop te reageren, maar ik voel ook de impuls om je te vertellen dat je verkeerd zit", begon de 24-jarige Camila. "Ik ben gelukkiger dan ooit tevoren in mijn leven. Het is absurd dat jij je een fan noemt, terwijl je hele (instagram)pagina gewijdt is aan het niet respecteren van mijn relatie en mijn vriend, waarvan je duidelijk niets kent." Mendes legde uit dat ze op de foto met Charles in een meer serieuze houding werd gespot omdat ze lijnen tekst voor een auditie in haar hoofd aan het herhalen was en niet doorhad dat paparazzi foto's aan het nemen waren. Camila benadrukte dat Charles haar bovendien de hele dag al had geholpen met voorbereidingen op de auditie. De andere foto, waarop ze -volgens de fan 'vrolijker'- met Victor te zien was, werd genomen tijdens een ontmoeting met fans op San Diego Comic-Con.

"Zie je het verschil nu?" vroeg Camila. "Ik hoop dat je jong bent, want dat lijkt de enige rechtvaardige verklaring te zijn voor dit soort onvolwassen gedrag."

Oughh... Die fan werd stevig op haar plaats gezet. Het account dat de foto's postte, bestaat ondertussen niet meer. 1-0 voor Camila.

(Foto: Twitter/lilicamifan)