2019 Rihanna
Lifestyle
Fashion

Rihanna stopt (tijdelijk) met kledinglijn

11-02-2021 06:00
Geschreven door Karen Luiken

Helaas, we hoeven voorlopig geen nieuwe kleding van Rihanna te verwachten. De zangeres heeft in samenspraak met de Franse modegigant LVMH besloten om het modehuis Fenty in de koelkast te zetten. De kledingafdeling wordt volgens BBC ‘in de wacht’ gezet tot betere tijden zich aandienen.

Nieuwe kledingcollecties blijven dus uit, maar helemaal verdwijnen doet Fenty gelukkig niet. De lingerielijn die onder het merk valt, gaat vrolijk door. En hetzelfde geldt voor de cosmetica- en beautylijnen.

Het is al een tijdje stil rondom modehuis Fenty, dat valt onder moederbedrijf Louis Vuitton Moët Hennesy. De laatste post van het Instagram-account van het merk dateert van begin dit jaar en er is sinds november 2020 geen nieuwe collectie meer verschenen.

Rihanna is nu al een aantal jaar actief in de modewereld. In 2013 ontwierp ze voor het eerst kleding voor River Island. Daarna is ze nog allerlei andere projecten aangegaan, waaronder voor Puma. De muziekindustrie heeft ze links laten liggen. Haar laatste album werd in 2016 uitgebracht.