2017 Rihanna
Entertainment
Celebs

Rihanna is boos op Snapchat

16-03-2018 14:45
Geschreven door Karen Luiken
Comment

“Zou je liever Rihanna meppen of Chris Brown slaan?” Die tekst was onlangs te zien bij een advertentie op Snapchat. Met heel veel ongenoegen van Rihanna. Ze is boos.

De advertentie doelde op het incident van een paar jaar geleden, waarbij Chris zijn ex Rihanna geslagen zou hebben.“Snapchat, je bent niet mijn favoriete app, dat weet je”, schreef RiRi op Instagram Stories. “Ik probeer er nog steeds achter te komen welk punt jullie wilden maken. Ik zou het graag onwetendheid noemen, maar ik weet dat jullie niet zo dom zijn.”

Ook Chris Brown reageerde op de advertentie, die alweer snel werd verwijderd. Zijn advocaat zei tegen E! News het volgende: “Wie dit bij Snapchat heeft gepost, moet zelf geslagen worden.”

Snapchat heeft excuses aangeboden. De reclame zou onterecht zijn goedgekeurd en had niet mogen verschijnen. “Het spijt ons dat we deze vreselijke fout hebben gemaakt. We onderzoeken wat er tijdens het beoordelingsproces fout is gegaan zodat we ervoor kunnen zorgen dat zoiets niet opnieuw kan gebeuren”, aldus Snapchat volgens Telegraaf.