Vans Harry Potter Collection
Lifestyle
Fashion

Vans doet nieuwe 'Harry Potter'-collectie uit de doeken

13-05-2019 18:05
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Enkele weken geleden kondigde Vans een magische samenwerking aan met de Harry Potter-brand om een gloednieuwe collectie op de markt te brengen. Vandaag werden de eerste betoverende beelden van de collectie officieel vrijgegeven.

De nieuwe collectie bestaat voornamelijk uit sneakers die elk gebaseerd werden op een van de vier Zweinstein-afdelingen Griffoendor, Huffelpuf, Ravenklauw en Zwadderich, maar ook herkenbare voorwerpen uit de films. Zo is er bijvoorbeeld een sneakervariant die gebaseerd werd op de Gouden Snaai (het vliegende gouden balletje dat gebruik wordt tijdens Zwerkbal) en eentje die gebaseerd werd op de Marauders Map.

Naast schoenen omvat de collectie verder ook een verzameling bovenkledingstukken waaronder een witte sweater met kleurrijke prints en verschillende items met een Deathly Hallows-print, zoals een dunne zwarte (regen)jas en een crop-top voor de dames.

De 'VANS x HARRY POTTER'-collectie heeft op dit moment nog geen officiële releasedatum gekregen, maar volgens geruchten kunnen we de collectie ten vroegste vanaf juni in de winkels verwachten.

(Foto's: Vans)