Remco Evenepoel brengt nieuwe collectie uit met ZEB

2020 Remco
Lifestyle
Fashion
14-01-2021 12:54
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Lockdown of geen lockdown, wielerfenomeen Remco Evenepoel heeft de afgelopen maanden niet stilgezeten. Terwijl hij herstelde van een akelige val in Lombardije werkte de 21-jarige coureur ook keihard aan een nieuwe kledingcollectie met ZEB.

De lijn heeft enkele typische elementen die niet mogen ontbreken in het peloton. Strakke designs, sterke kleuren en stretchy stoffen zorgen ervoor dat de voorjaarscollectie een podiumplaats verdient. Net als Evenepoel, die zich tussen de bedrijven door vast opwarmt voor de Giro d’Italia en Olympische Spelen.

De absolute eyecatcher van de R.EV 1703-lijn is de commuter jeans, die niet alleen stijlvol maar ook erg praktisch is. Gemaakt van speciale naden aan het kruis waardoor het geheel bestand is tegen wrijving tijdens het fietsen. De broek is voorzien van een musketon waar je je sleutels aan kan hangen, bevat een grote zak voor je gsm, heeft een extra hoog rugpand voor meer fietscomfort én bevat reflecterende elementen (want safety gaat altijd first).

De broek is samen met de rest van de collectie - bestaande uit hemden, jassen en superzachte sweaters - vanaf vandaag verkrijgbaar. Zowel in de winkels van ZEB als via de webshop.