Releasedatum 'The Last of Us 2' is bekend

The Last Of Us Part Ii
Technology
Games
25-09-2019 15:58
Geschreven door Nico De Greef
Comment

The Last of Us: Part II is een game waar fans sinds de aankondiging ervan in 2016 vol ongeduld naar uitkijken. Productie van de sequel ging in alle stilte van start in 2014 en zes jaar later lijkt ontwikkelaar Naughty Dog klaar om het vervolg op het post-apocalyptische The Last of Us op de wereld los te laten. Tijdens een recente State of Play-livestream van PlayStation werd dan ook eindelijk bekendgemaakt dat de langverwachte sequel volgend jaar moet uitkomen op 21 februari.

The Last of Us: Part II speelt zich vijf jaar na de originele game af en zet spelers opnieuw in de schoenen van hoofdrolspelers Ellie en Joel. Ellie lijkt inmiddels een vriendinnetje te hebben, maar zit vol haat en zint op wraak. Waarom is niet geweten, maar het is duidelijk dat dit een grote rol zal spelen in het vervolg.

The Last of Us: Part II is een singleplayer-actiegame en staat garant voor Naughty Dog's meest ambitieuze en grootste game tot op heden. De game zou zelfs zo massief zijn dat een fysieke kopie van het spel uit 2 disc's zou bestaan.