Release 'Mulan' gaat wéér niet door

2019 Mulan
24-07-2020 08:26
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Het geduld van Disney-fans wordt flink op de proef gesteld. De live action-remake van ‘Mulan’ wordt voor de zoveelste keer opgeschoven. Volgens The Hollywood Reporter is het project van de kalender gehaald en is er nog geen nieuwe datum.

Als er niks aan de hand zou zijn geweest, zou ‘Mulan’ in maart in de bioscoop zijn verschenen. Het coronavirus zette echter een streep door die plannen en zorgde ervoor dat de lancering werd uitgesteld naar 22 juli. Omdat die datum ook niet realistisch bleek, werd de film opnieuw verschoven, dit keer naar eind augustus. Maar ook dat feestje gaat nu niet meer door.

“In de afgelopen paar maanden is duidelijk geworden dat niets vaststaat als het gaat om hoe we films uitbrengen tijdens deze wereldwijde gezondheidscrisis”, aldus een woordvoerder van Disney in een verklaring. “Vandaag betekent dat dat we onze releaseplannen voor ‘Mulan’ moeten onderbreken terwijl we beoordelen hoe we deze film het meest effectief kunnen brengen voor het publiek over de hele wereld.”