Relatie Harry Styles en Olivia Wilde valt niet goed bij ex

2019 Harry Styles 2
Entertainment
Celebs
08-06-2021 09:19
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Jason Sudeikis, de ex van Olivia Wilde, kan het nog steeds niet bevatten dat zijn voormalige liefde nu samen is met Harry Styles. Hij is niet alleen ontzettend verdrietig, maar ook boos om de situatie. Dat meldt een bron aan Page Six.

“Jason is nog steeds diepbedroefd over de relatie van Olivia en Harry”, aldus de insider. “Hij is nog steeds overstuur en, om eerlijk te zijn, is hij ook een beetje boos.”

Een paar maanden geleden werd duidelijk dat Harry en Olivia een setje vormen. Ze werden begin dit jaar op de gevoelige plaat vastgelegd terwijl ze aanwezig waren op een bruiloft in Californië. Volgens de geruchten zijn ze echter al veel langer bij elkaar. Hun romance zou in oktober 2020 al zijn gestart.

In november werd bekend dat Olivia en Jason na een relatie van zeven jaar uit elkaar gingen. Ze hebben twee jonge kinderen en kochten onlangs nog een huis in het Verenigd Koninkrijk. “Olivia en Jason hadden problemen, net als elk ander stel, maar Jason houdt van Olivia. Hij is dol op haar. En dat maakt dit zo triest”, zei een insider eerder dit jaar tegen Page Six.