Red Dead Redemption 2 komt volgende maand (eindelijk) naar pc

Rdr2 Pcversie
Technology
Games
11-10-2019 01:18
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Rockstar Games' populaire videogame Red Dead Redemption 2 komt volgende maand eindelijk naar pc. Het spel, dat zich afspeelt in het Wilde Westen en waarin de speler in de schoenen komt te staan van de beruchte rover Arthur Morgan, kwam eind vorig jaar uit voor consoles, maar krijgt een jaar later dan toch nog een pc-versie.

Pc-gamers die al die tijd ongeduldig hebben zitten uitkijken naar het spel worden extra beloond voor het lange wachten. Naast verbeterde graphics en een snellere frame rate krijgen pc-gamers namelijk exclusieve Story-content die niet bij de console-versie van de game zit inbegrepen. Wat voor extraatjes pc-gamers dan zoal mogen verwachten? Extra wapens, nieuwe (bounty hunter-) missies, paarden, schatkaarten en veel meer. Alleen daarvoor al is het aanschaffen van de pc-versie het meer dan waard.

Wie de pc-versie van Red Dead Redemption 2 in huis wil halen, kan dat vanaf 5 november via de Rockstar Games Launcher (de eigen digitale gamewinkel van Rockstar Games, nvdr) of de Epic Games Store. Wie het spel liever via Steam koopt, moet nog wat langer wachten en geduld hebben tot december.