Rebel Wilson ontvoerd en onder schot gehouden

2019 Rebel Wilson Pitch Perfect
Entertainment
Celebs
13-01-2021 17:54
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Rebel Wilson is ooit tijdens een reis naar Afrika ontvoerd en onder schot gehouden. Die onthulling doet de ‘Pitch Perfect’-actrice in het Sky One-programma ‘Straight Talking’.

Toen Rebel de vraag kreeg wat de meest angstaanjagende situatie is die ze ooit mee heeft gemaakt, zei ze: “Dat was in Afrika toen ik werd ontvoerd, op het platteland van Mozambique. We zaten in een truck toen mannen met geweren op ons afkwamen. We moesten uit het voertuig stappen. Daarna namen ze ons mee naar een huis in the middle of nowhere.”

Rebel vertelt dat ze de situatie goed onder controle had. “Ik zei dat iedereen elkaars arm vast moest houden. Ik was bang dat ze iemand van ons mee zouden nemen, maar dat is niet gebeurd. We zijn gelukkig niet gewond geraakt.”

De volgende ochtend kregen Rebel en de rest van de groep te horen dat ze mochten gaan. “We hebben geen vragen gesteld. We zijn in de truck gestapt en staken een paar uur later de Zuid-Afrikaanse grens over. Ik denk dat die jongens ons misschien hebben gebruikt om illegale dingen te kunnen vervoeren in de truck.”