Danielle Bregoli
Technology
Apps

Realityserie over 'Cash me outside'-meisje vanaf nu te zien op Snapchat

04-02-2019 01:40
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Na haar wereldberoemde passage in het praatprogramma van Dr. Phil enkele jaren geleden, zat het er natuurlijk al een beetje aan te komen, maar nu is het het dan eindelijk zo ver. De 15-jarige Danielle Bregoli (beter bekend onder haar artiestennaam Bhad Bhabie of van de Cash me outside-meme) heeft nu ook haar eigen realityshow.

'Bringing Up Bhabie' is een 12-delige realityserie die een blik werpt op het privéleven en de carrière van internet-ster en rapper Danielle Bregoli en is vanaf vandaag exclusief te bekijken via Snapchat's ingebouwde videostreamingdienst. Net zoals 'Keeping Up With the Kardashians' hoef ik je natuurlijk niet te vertellen dat je je kunt verwachten aan heel wat (overdreven) drama.

Om de serie te bekijken hoeven Snapchatters enkel de titel van het programma in de Snapchat-zoekbalk in te geven. In tegenstelling tot Netflix, waar men een heel seizoen vanaf dag 1 kan bingewatchen, worden nieuwe afleveringen van 'Bringing Up Bhabie' op dagelijkse basis toegevoegd aan de app.

(Foto: Snapchat)