Quarantaine maakte relatie tussen Justin en Hailey nóg sterker

2019 Justin Hailey
Entertainment
Celebs
31-10-2020 11:26
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Justin Bieber heeft een nieuwe documentaire online gegooid. De zanger is te zien in ‘Next Chapter’ en vertelt daar onder meer over de coronacrisis en hoe hij die samen met zijn vrouw heeft doorgebracht.

Net als voor veel andere mensen is de wereldwijde pandemie ook voor The Biebs een eye-opener geweest. Ja, hij moest zijn tour cancelen en mist zijn optredens, maar het zorgt er wel voor dat hij nu tijd heeft voor andere dingen. “Ik hou van optreden, het is één van mijn favoriete dingen. Maar je moet die controle loslaten. Je moet erop vertrouwen dat het plan van God beter is dan ons plan. Ik kon erover peinzen, maar ik kon de tijd ook gebruiken om andere dingen te doen. Werken aan de relatie met mijn vrouw bijvoorbeeld.”

Waar het bij een groot aantal koppels mis is gegaan tijdens quarantaine, gebeurde bij Justin en Hailey juist het tegenovergestelde. “Het gaf ons de kans om een stap terug te doen en ons op elkaar te concentreren”, vervolgt de zanger. “Hailey geeft me kracht en laat me voelen. Ze houdt van me zoals ik ben en dat stelt me in staat om zelfverzekerd te zijn en het gevoel te hebben dat ik genoeg ben.”