Qruntoyou 001
Lifestyle
Things to do

Qmusic organiseert nieuw loopevent

10-01-2017 13:11
Geschreven door Simon Smetryns
Comment

Nice! Qmusic organiseert op zaterdag 11 februari een loopevent op een magisch verlicht parcours van 5 kilometer doorheen het centrum van Hasselt.

De 'Q – Run To You' bestaat uit een avondrun doorheen het centrum van de Limburgse hoofdstad. Zo passeren de lopers heel wat Hasseltse straten, pleinen en parken. Onder meer het Jeneverplein, het Kapermolenpark en de Japanse Tuin liggen op de route. Deze locaties worden voor de gelegenheid omgetoverd tot kleurrijke, verlichte plaatsen vol beleving. Het startschot van de run wordt gegeven aan de Ethias Arena. 

Sam & Heidi:  “Beats, neonlichten, adrenaline. Daar kan je je aan verwachten tijdens de 'Q – Run To You'. Het unieke is dat duo’s of groepen worden opgesplitst en letterlijk naar elkaar toe moeten lopen. Als ze elkaar terug ontmoeten aan de finish, belanden ze samen op een stevig feestje. Wie durft er nu nog te zeggen dat lopen saai is?”

Iedereen kan zich vanaf vandaag inschrijven met een running mate of als groep via Qmusic.be of Q2.be. Een ticket voor de run kost 15 euro per persoon, inclusief gratis toegang tot de 'Q – Run To You Party' achteraf. Supporters en feestvierders die enkel naar de party willen komen, kunnen een ticket kopen voor 10 euro.