Jason Rothenberg
Entertainment
TV / Netflix

Producer van 'The 100' reageert op musical-geruchten

06-12-2018 18:34
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Fans van de post-apocalyptische dramaserie 'The 100' schrokken even toen vorige week het nieuws bekend raakte dat danschoreografe Heather Laura Gray samen met professionele dansers werd uitgenodigd op de filmset van het zesde seizoen van 'The 100'. Thuishaven The CW heeft in het verleden al vaker musical-afleveringen gemaakt voor hun series (in samenwerking met Heather) en het duurde dan ook niet lang tot fans een connectie begonnen te maken. Meer zelfs, fans waren nog meer overtuigd van een musical-aflevering nadat een paar dagen later een behind-the-scenes foto (zie hieronder) was gelekt waarop een gloednieuw decor te zien is dat verdacht veel lijkt op een typisch musical-balkon. Alles lijkt dus wel haast te wijzen in de richting van een musical-aflevering. Maar is dat ook zo?

Jason Rothenberg, producer van 'The 100', heeft wind opgevangen van bezorgde fans en heeft op Twitter gereageerd op de musical-geruchten. En daar was hij heel duidelijk over:

"Ik zag de geruchten over een musical-aflevering. Hoewel ik zeker wel van een goede musical hou, zal dit nooit gebeuren in onze show."

Fans die dus vreesden dat een musical-aflevering de show zou verpesten, kunnen weer opgelucht ademhalen. Want een musical zullen we niet snel zien. Waarom Heather dan samen met dansers op de set aanwezig was en wat het decor moet voorstellen, zullen we volgend jaar zelf moeten ontdekken wanneer seizoen 6 terugkeert in de lente.

(Foto: achter de schermen op de set van 'The 100' seizoen 6)