Priscella Kelly shockeert kijkers met tampon in tegenstanders mond

2019 Priscella Kelly
Entertainment
Sport
08-01-2019 11:51
Geschreven door Carole Vink
Comment

Priscella Kelly is een bekende worstelaar van de WWE's Mae Young Classic. Tijdens haar laatste wedstrijd shockeerde ze al de kijkers toen ze opeens aan de kant ging, in haar onderbroek greep en daar een tampon uithaalde met een rode smurrie. Daarna stopte ze deze in de mond van haar tegenstander.

De stunt kreeg enorm veel kritiek maar Priscella postte later via Twitter dat het allemaal fake was en dus geen echt bloed. "Hey guys. Ya know, it's all fake. Can't take life so serious all the time. Call me what you will..." schreef ze op Twitter. Het was niet haar bedoeling om viraal te gaan, ze vond de stunt gewoon grappig.

De worstelaar bedankt iedereen die de foto's en video's online heeft gezet maar krijgt daarbovenop wel enorm veel commentaar. Niet enkel fans verafschuwen het, ook andere figuren uit de worstelindustrie vinden de stunt een schande. "This stuff is the reason some people despise our industry. It's got nothing to do with 'taking life seriously' it’s about dignity and a personal pride. She obviously has none!", schreef DX-legende Jesse James.