'Prince of Persia: The Sands of Time'-remake officieel aangekondigd

Prince Of Persia Remake 2021
Technology
Games
13-09-2020 17:02
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Fans hebben er jaren om gesmeekt en krijgen eindelijk hun goesting: Prince of Persia maakt na 10 lange jaren afwezigheid eindelijk een comeback. Helaas niet in de vorm van een nieuwe game waarop men vooral had gehoopt, maar er komt wel een complete remake van de klassieker The Sands of Time. De remake staat gepland voor release vanaf 21 januari 2021, aldus Ubisoft die de game deze week officieel heeft aangekondigd.

Prince of Persia: The Sands of Time speelt zich af in het aloude Perzische Rijk. Aangetrokken door de duistere krachten van een magische dolk die de tijd kan manipuleren, moet een naamloze prins samen met de hulp van een mooie prinses een gevaarlijke reis ondernemen om het koninkrijk te redden van een verraderlijke tovenaar.

Prince of Persia: The Sands of Time werd origineel uitgebracht in 2003 en groeide uit tot een gigantisch succes voor Ubisoft. Van de game werden miljoenen exemplaren verkocht waarna men besloot om maar liefst 2 vervolgen te maken: Prince of Persia: Warrior Within en Prince of Persia: The Two Thrones.

Begin 2021 kunnen fans het avontuur herbeleven waarmee het allemaal begon. Met verbeterde graphics, camerawerk, geluid en innovatieve gameplay is deze remake een must-play voor elke nostalgische fan.