Schermafbeelding 2018 06 01 Om 14 22 59
Entertainment
Festivals

Preparation Guide Rock Werchter 2018

04-06-2018 11:00
Geschreven door Geoffrey Roose
Comment

Het is alweer juni en binnenkort staat het dorpje Werchter alweer in het middelpunt van de belangstelling. Met nog een paar weken te gaan, is het aftellen tot ROCK WERCHTER 2018 van start gaat. Het festival vindt plaats van 5 tot 8 juli, op het welbekende festivalterrein.    

De line-up is ook dit jaar smashing! Voor wie deze 44ste editie niet wil missen, komt deze preparation guide zeker van pas. Ontdek hieronder wat je nu al kan doen.

3 dingen die je NU zou moeten doen

  1. Download de Rock Werchter-app om je dag in te plannen. Je wil natuurlijk zoveel mogelijk bands zien! Puzzel daarom jouw nu al jouw dagelijks programma in elkaar. Je kan niet alleen je favoriete artiesten selecteren en een handig tijdschema maken maar ook de beste foodtrucks ontdekken. Dus downloaden die handel via Google Play of Apple Store.
  2. Bereid je outfits voor. Het Belgische weer can be a bitch. Denim, comfy sneakers en flashy regenlaarsjes zijn een échte must voor kleurrijke en hippe outfits. Vergeet zeker geen regenjasje, want een festival zonder regenjas is geen festival.   
  3. Get in the mood met je favo muziek. Wat is beter dan jezelf voorbereiden op een festival door te luisteren naar alle bands die je gaat zien optreden? Je kan naar de officiële RW18-afspeellijst luisteren! Bereid je voor op een hoop luister plezier.

Heb je nog geen tickets? Bestellen kan nog steeds!