The 100 S5
Entertainment
TV / Netflix

Premièredatum 'The 100' Seizoen 6 is bekend!

12-01-2019 18:57
Geschreven door Nico De Greef
Comment

The CW heeft eindelijk de langverwachte premièredatum van het zesde seizoen van de post-apocalyptische dramaserie 'The 100' bekendgemaakt. Net zoals vorig jaar, zal ook dit jaar het nieuwe seizoen weer van start gaan in april, zijnde dit keer een weekje later op 30 april. Voor ons betekent het concreet dat we enkele dagen later weer aan de slag kunnen met de serie op Netflix.

Veel over het nieuwe seizoen werd er tot nu toe nog niet bekendgemaakt. Een bewuste keuze, volgens producer Jason Rothenberg. "Ik denk de laatste tijd veel na over hoe ik het best seizoen 6 kan promoten zonder al te veel prijs te geven. Zowat alles dat ik zou kunnen tonen, is een te grote spoiler", schreef hij op Twitter. Jason denkt daarom dat het voorlopig beter is om zoveel mogelijk details achter slot en grendel te houden.

Wie helemaal up-to-date is met de reeks en de schokerende finale van het vijfde seizoen heeft gezien, zal ook snappen waarom Jason kiest voor geheimhouding. We weten inmiddels dat het nieuwe seizoen zal gaan draaien om het mysterie rondom Eligius III en kregen in de voorbije maanden een aantal castaankondigingen en een eerste blik. Maar daar zullen we het voorlopig dan ook mee moeten doen.

Het aftellen kan nu echt beginnen!