Prachtig nieuw hotel op Gentse Korenmarkt opent 15 augustus

2017 Gent
News
News
06-08-2017 11:27
Geschreven door Dieter Blarinckx
Comment

Midden augustus zal het paradepaardje van Gent op de Korenmarkt openen. Het oude postgebouw wordt dan omgedoopt tot het boetiekhotel ‘1898 The Post’. Met z'n 38 luxueuze kamers, cocktailbar en restaurant, zal het de nieuwe hotspot van Gent worden.

Naast een fantastische cocktailbar en prachtige kamers, wordt dé blikvanger van het nieuwe hotel een suite in de toren waar je een prachtig 360° zicht over de stad hebt. 

Het oude postgebouw stond al jaren leeg. In 2016 nam supermarkt Albert Heijn de kelder in en ook Sissy Boy en Le Pain Quotidien draaien er op volle toeren. En nu komt daar het prachtige hotel ‘1898 The Post’ bij. 

De 38 kamers krijgen ook een naam die verwijzen naar de oude functie van het gebouw, denk maar aan ‘The Envelope’, The Stamp’ of ‘The Postcard’. Alle kamers zijn luxueuzer maar charmant ingericht met een prachtig zicht op de stad.  Voor een gewone kamer betaal je zo’n 150 euro per nacht, voor de grotere suites zo’n 425…

Ook leuk wordt de gemeenschappelijke ruimte met open haard, waar de gasten kunnen ontspannen, werken of een kop koffie drinken. Maar vooral cocktailbar 'The Cobbler' moet een publiekstrekker worden, met een ruim aanbod van cocktails, tapas en delicatessen. Yum!