Pommeline rekent af met bodyshamers

2020 Pommeline
Entertainment
Celebs
07-08-2020 08:32
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Zwanger. Foodbaby. Dik. Allemaal woorden die volgers gebruiken onder een van de laatste Insta-kiekjes van Pommeline. Ook al krijgt de ‘Temptation Island’-kandidate flink wat kritiek over zich heen, ze lijkt zich er niet veel van aan te trekken. In een bericht rekent ze af met haar bodyshamers.

Pommeline geniet momenteel van een vakantie in Griekenland en poseert daar regelmatig voor een bikinikiekje. Sommige fans vinden dat geweldig, anderen zorgen vooral voor negativiteit. Iets waar de ex van Fabrizio geen boodschap aan heeft. “Ik voelde me zelfverzekerd over die foto, maar mensen halen me neer”, zegt ze in een Instagram Story. “Ik weeg bijna 60 kilo, voor mijn lengte is dat heel normaal.”

Gelukkig zijn er ook mensen die wél positief reageren. “Je mag fier zijn op je lichaam. Niks aantrekken van die mensen en hun lompe reacties”, zo klinkt het. Een andere volger laat weten dat ze de Temptation-babe er geweldig uit vindt zien. “Die mensen zijn jaloers. Gewoon laten zeggen, ook al is dat niet altijd even simpel.”

Dit bericht bekijken op Instagram

Sunkissed

Een bericht gedeeld door (@pommelinetilliere) op