2017 Pommeline
Entertainment
Celebs

Pommeline is verslaafd aan tattoos

13-06-2018 14:14
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Pommeline zit helemaal onder de tatoeages. Ze heeft er nu ongeveer dertig, maar is nog lang niet van plan om te stoppen. In een interview met Story vertelt de voormalige ‘Temptation Island’-verleidster dat ze verslaafd is aan de inktplaatjes.

“Op mijn negentiende liet ik mijn eerste tattoo zetten, gewoon een kruisje achter mijn oor. Om te voelen hoe het is”, aldus Pommeline. “Intussen heb ik er naar schatting dertig. Ik ben de tel kwijt, maar ik heb nog veel plaats. Mijn vriend Fabrizio is inmiddels begonnen aan mijn rechterbeen, dat moet vol komen te staan met indianentekeningen.”

Pommeline is voorlopig dus nog niet klaar met haar lichaamsversiering. Sterker nog: ze is verslaafd aan tattoos. “Ik wil kunst op mijn lichaam. De meeste tattoos hebben voor mij geen emotionele betekenis, ik vind ze gewoon mooi. Later zullen de tatoeages mooie herinneringen aan vroeger zijn. Ik word een coole oma.”

Pommeline is niet blij met ál haar inktplaatjes. Van sommige heeft ze spijt. Zoals die van haar ex Merijn bijvoorbeeld. “Die ga ik verwijderen. Ik stond er destijds volledig achter om de ‘M’ onder mijn Thaise tattoo van Temptation te zetten. Als we vrienden waren gebleven, zou ik die tattoo houden, maar we zijn met laaiende ruzie uit elkaar gegaan. Ik wil dus zo snel mogelijk van die tattoo af.”