2017 Pokemon Go
Technology
Games

Pokémon Go krijgt verhaalmissies bij nieuwe update

27-03-2018 19:45
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Pokémon Go mag nu dan een stuk minder populair zijn dan wanneer het net uitkwam, de makers van het spel zetten nog steeds alles op alles om gebruikers te pleasen. Nu wordt dat bijvoorbeeld gedaan met een nieuwe update, waarbij spelers verhaalmissies kunnen doen en dagelijkse doelen krijgen. Dat laat Pokémon Go-maker Niantic weten op zijn website.

Er worden straks twee nieuwe velden toegevoegd: Field Research en Special Research. Field Research houdt in dat je verschillende opdrachten krijgt bij pokéstops. Denk hierbij aan het vangen van Pokémon in de omgeving. Onder Special Research vallen verhaalmissies, die door Professor Willow worden opgedragen.

Bij beide opties kunnen spelers beloningen ontvangen, waaronder een aantal nuttige items en ontmoetingsplaatsen met bepaalde Pokémon. Je kan zoveel opdrachten doen als je wil. Hoe meer, hoe beter. Hoe moeilijker, hoe groter je beloning.

De Field Research-missies zijn aan dagen gebonden. Als je iedere dag een stempel verdient, zeven dagen op een rij, dan ontvang je een extra beloning. Klinkt nice toch?!

De update is later deze week beschikbaar.