Pijnlijke fout: vrouw gebruikt superlijm in plaats van haarlak

Schermafbeelding 2021 02 10 Om 09 14 53
News
Bizarre
10-02-2021 09:16
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Een vrouw uit Amerika heeft onlangs een gruwelijke fout gemaakt bij het perfectioneren van haar kapsel. Omdat de haarlak die ze normaal gesproken gebruikte op was, bedacht ze een alternatief. Ze pakte superlijm. Met alle gevolgen van dien.

Het gebeurde een paar weken geleden al en Tessica Brown, de vrouw in kwestie, heeft haar TikTok-volgers sindsdien goed op de hoogte gehouden van haar ontwikkelingen. Ze heeft van alles geprobeerd om de lijm uit haar haren te krijgen. Ze waste het meerdere keren, tevergeefs. Ze probeerde aceton, maar daardoor verbrandde haar hoofdhuid. Ze gebruikte verschillende soorten crème en bracht zelfs een bezoekje aan de spoedeisende hulp. Niets hielp.

Lucky for Tessica gaat haar ongelukje inmiddels viral en krijgt ze aan alle kanten hulp aangeboden. Ook van een plastisch chirurg uit Beverly Hills. Michael Obeng wil de vrouw een behandeling geven waarbij hij een lijmverwijderaar van topkwaliteit zal gebruiken. De procedure kost normaal gesproken zo’n 12.500 euro, maar wordt volgens TMZ nu gratis aangeboden.

De lijm die Tessica gebruikte is afkomstig van het merk Gorilla Glue. Het wordt gebruikt bij producten als hout, laminaat, stof, papier en karton. Niet met haar. Maar dat stond volgens Tessica niet duidelijk op het etiket en daarom overweegt ze nu om het bedrijf voor de rechter te slepen.