Pijnlijk: Amerikaanse Valentijns-berichtjes nu pas verstuurd

2018 Liefde Love Hart
News
Bizarre
08-11-2019 06:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Een pijnlijke fout heeft in Amerika voor flink wat ongemakkelijke momenten gezorgd. Sms'jes die daar op Valentijnsdag zijn verstuurd, zijn afgelopen nacht pas afgeleverd. Negen maanden na dato. Volgens RTL ligt de oorzaak daarvan bij een softwarefout.

Mensen die de berichtjes op 14 februari hadden gestuurd, hadden geen idee dat hun sms'jes niet werden afgeleverd. En je kunt begrijpen dat dat voor veel pijnlijke momenten heeft gezorgd. Stel dat je bijvoorbeeld op Valentijnsdag een berichtje naar je geheime crush stuurt met de mededeling dat je een date wil, en je vervolgens geen reactie krijgt... Ouch, dat wil je niet meemaken.

Op Twitter laten verschillende slachtoffers van zich horen. Zo zegt iemand bijvoorbeeld: "Ik heb gisteren een berichtje van een meisje gekregen waarmee ik bijna aan het daten was in februari. Ik snapte er niets van, totdat ik me realiseerde dat het sms'je in februari verstuurd was. Er stond in: 'Ja, ik zou graag met je op date gaan op Valentijnsdag'. Nu weet ik waarom we nooit een date hebben gehad."

Bij een andere Twitteraar is het verhaal een stuk verdrietiger. "Ik kreeg net een berichtje van de telefoon van mijn beste vriendin, maar ze is in februari overleden."