PewDiePie terug op YouTube na 'break' van 30 dagen

Pew Die Pie Is Back
Entertainment
YouTubers
21-02-2020 21:08
Geschreven door Nico De Greef
Comment

's Werelds populairste YouTuber PewDiePie is back in business. In december vorig jaar kondigde Felix Kjellberg nog zijn afscheid aan en verkondigde hij dat hij voor het eerst in 10 jaar tijd voor onbepaalde tijd een pauze in zou lassen. Die lijkt nu voorbij te zijn. Op vrijdag plaatste de YouTuber zijn eerste nieuwe video in 30 dagen tijd waarin hij terugblikt op zijn vakantie.

In de video heeft PewDiePie het onder meer over zijn recente trip naar Japan en de toekomst van zijn YouTube-kanaal, maar ook zichzelf. "Afstand nemen van YouTube deed me nadenken over wat ik doe en wat ik in de toekomst nog wil doen. Er zijn enkele veranderingen die ik ga maken op mijn kanaal, maar wees gerust, dit gaat niet van de ene dag op de andere gebeuren. Ik ga het geleidelijk aanpakken", verklaarde de YouTube-ster. Wat dat allemaal precies inhoudt, zullen we nog moeten afwachten.

Nadien sprak PewDiePie nog even kort over zijn YouTube-obsessie. "Ik denk dat ik echt geobsedeerd was door YouTube en dat ik mezelf veel te hard heb lopen pushen, terwijl er eigenlijk ook nog andere dingen zijn die ik graag zou willen doen." Al gaf hij toe dat hij YouTube ook wel wat heeft gemist. Voorlopig zal de YouTuber zich dan ook weer richten op het maken van dagelijkse YouTube-filmpjes zoals we van hem gewend zijn.