Deze smartphone is ideaal voor filmmakers (en jij kan er een winnen)

Whats App Image 2020 12 07 At 15 15 08 1
Technology
Hardware
08-12-2020 09:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

December is een maand die in het teken staat van geven en nemen. OPPO houdt het vooral bij geven. Het toonaangevende smartphonemerk dat onlangs zijn nieuwste Reno4 Series lanceerde, heeft allerlei leuke acties voor ons in petto. Lees: cadeautjes, cadeautjes en nog meer cadeautjes.

Sinds kort liggen de OPPO Reno4 Pro, Reno4 en Reno4 Z in de (digitale) schappen. Drie smartphones die van heel wat fijne snufjes zijn voorzien. We noemen er een paar:

  • De toestellen hebben een speciale video-functie waarmee je vaarwel zegt tegen wazige beelden en je de helderheid van nachtopnames verbetert.
  • Een van de apparaten, de Pro-variant, werkt met Moonlight Video Algorithm. Oftewel: helderdere, schonere en levendigere beelden dan ooit tevoren.
  • Op zoek naar superstabiele video-opnames? Dan ga je de nieuwste Ultra Steady Video 3.0-functie leuk vinden. Hoe veel je ook beweegt, hiermee leg je zelfs de meest intensieve bewegingen stabiel vast. Rondje rennen? Check. Salto maken? Dubbelheck. Zesvoudige flikflak? Driedubbelcheck.
  • Op het gebied van videobewerking heb je de keuze uit tien populaire filmfilters, zodat je zelf heel eenvoudig een video van filmkwaliteit kunt bewerken.
  • Er is zelfs sprake van een slimme videogenerator, die de hoogtepunten in al jouw opnamen kan identificeren en deze automatisch tot een film kan samenvoegen.
  • Iedereen weet hoe vermoeiend het is als je telefoon voor de zoveelste keer per dag aan de stekker moet voor extra stroom. Bij deze gsm’s zal je daar geen last van hebben. De batterij gaat lang mee en wordt dankzij een supersnel oplaadsysteem binnen 36 minuten volledig opgeladen.

Kortom: veel voordelen waar vooral filmmakers heel blij van zullen worden!

Lees hier meer over de OPPO Reno4.

Gratis cadeautjes

Enthousiast? Zorg er dan voor dat je niet te lang wacht met het kopen van een toestel. Wie in december een Reno4 Pro koopt, krijgt namelijk gratis de Enco W51 draadloze earbuds ter waarde van 119 euro cadeau. Mooi meegenomen! Klik hier voor meer informatie over de actie.

Op 10 december komen we met een leuke wedstrijd waarbij we een geweldig pakket verloten. Bestaande uit: 1x de blauwe variant van de Reno4 Pro, 1x de witte Enco W51 en 1x keer de OPPO rugzak. Wie niet waagt, wie niet wint. Houd onze socials in de gaten voor meer informatie hierover. Good luck!