Op dit pijnlijke moment werd 'Love Island'-Lisa ingeruild voor Feline

2020 Love Island Giuliano Lisa
Entertainment
TV / streaming
14-10-2020 17:12
Geschreven door Karen Luiken
Comment

‘Love Island’-deelneemster Lisa heeft geen gemakkelijke tijd gehad in Gran Canaria. Ze ging van publiekslieveling naar iemand die haar man verloor aan een andere dame. En dat terwijl ze voor die man, met wie ze overigens ook de seksuele lakens deelde, alles heeft gegeven. Het is dan ook niet zo gek dat ze hem het een en ander kwalijk neemt. Ze vertelt erover in een gesprek met oud ‘Love Island’-kandidate Lotte van Leeuwen.

Nee, het was inderdaad niet helemaal handig hoe Giuliano sommige dingen heeft aangepakt. Maar Lisa is er wel van overtuigd dat hij altijd eerlijk tegen haar is geweest. “We hebben seks gehad in de villa en de dag daarna zei hij dat hij iets met Feline wilde. Toen ben ik mijn respect voor hem verloren. Als ik dat had geweten, had ik het bed niet met hem gedeeld.”

Een klein beetje spijt heeft Lisa dan ook wel. “Het is dubbel. Als ik het opnieuw zou kunnen doen, zou ik het niet gedaan hebben. Maar seks komt van twee kanten. Het voelde op dat moment goed.”

Eén ding is zeker: Lisa wil Giuliano zeker even spreken als hij terug in België is. “Ik heb zijn mama al gesproken en zij heeft gezegd dat hij contact met mij zal zoeken. Ik wacht een klein beetje af. Ik zal zien of hij mij inderdaad contacteert.”