Op deze datum verschijnt 'The Kissing Booth 3'

Kb3 073119 Mc 0233 Cr
Entertainment
Movies
28-04-2021 09:49
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Goed nieuws voor alle fans van ‘The Kissing Booth’. De derde film in de reeks heeft eindelijk een releasedatum. We mogen het pareltje verwachten op de magische datum van 11 augustus. Can’t wait!

Actrice Joey King onthulde bij het ontvangen van een People’s Choice Award voor haar rol als Elle Evans al dat de film komende zomer zou verschijnen. Nu blijkt dat dat halverwege augustus gaat gebeuren. Wie vandaag op de kalender kijkt en gaat tellen, zal erachter komen dat we nog 105 dagen geduld moeten hebben tot we die datum bereiken.

De aankondiging gaat gepaard met een nieuw beeld, waarop we Jacob, Joey, Joel en Meganne bij het zwembad zien staan. Zullen we er nu eindelijk achter komen waar Elle naar school gaat? “The Kissing Booth 3 is het hoogtepunt van dit verhaal. Niet alleen voor Elle, maar ook voor Noah en Lee”, vertelde regisseur Vince Marcello onlangs tegen Variety. “Hoewel hun paden verstrengeld zijn, hebben ze elk hun eigen reis met een reeks uitdagingen die ze moeten overwinnen voordat ze hun nieuwe reis naar volwassenheid kunnen starten.”