Op deze datum komt Disney+ naar België

Disney Plus
Entertainment
TV / streaming
23-06-2020 12:38
Geschreven door Karen Luiken
Comment

We hebben er een flinke dosis geduld voor moeten hebben, maar we weten na lang wachten eindelijk wanneer Disney+ naar ons landje komt. Vanaf 15 september kunnen ook wij genieten van ‘Beauty and the Beast’, ‘Lady & de Vagebond’, ‘The Lion King’ en allerlei andere geweldige pareltjes.

Disney+ zou in eerste instantie deze zomer al verschijnen in ons land en vanwege de coronacrisis werd er stiekem gehoopt op een eerdere lanceringsdatum. Maar helaas: da’s niet gelukt. Terwijl onze noorderburen al sinds november genieten van de service, moeten wij nog héél even geduld hebben. 15 september is dé datum. Vanaf dan kun je voor een maandelijks bedrag van 6,99 euro een abonnement aanschaffen.

De naam van de streamingsdienst zegt het natuurlijk al, maar Disney+ is een verzamelplaats voor alle films en series van Disney. Er staan animatiefilms op, maar ook live action-remakes, de hitshow ‘The Mandalorian’, programma’s van National Geographic, superheldenfilms van Marvel én de complete ‘Star Wars’-reeks.