Op deze dating-app word je beoordeeld op basis van je... kak

2020 Hondenkak Kak Poep
News
Bizarre
09-10-2020 11:29
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Waar je ook van houdt, er is tegenwoordig voor iedereen wel een speciale datingapp. We hebben SEEN waarbij vreemdgaan onmogelijk is, Grindr voor homo- en biseksuele mannen, Big One voor heren met een grote penis en Tinder voor alles wat daartussen valt. Maar vanaf nu is er ook Cheek2Cheek, een datingapp die helemaal in het teken staat van… ontlasting.

Cheek2Cheeck maakt volgens Forbes net als Tinder gebruik van het inmiddels bekende swipen. Afgezien van de standaard matchingcriteria zoals leeftijd, geslacht en locatie, moedigt deze variant gebruikers ook aan om specifieke informatie over hun stoelgang te uploaden. Kort gezegd betekent dit dus gewoon dat je foto’s van je kak deelt. Ook beelden van jezelf, je badkamer en de opstelling van je wc zijn welkom. Gebruikers kunnen vervolgens door profielen scrollen en liken bij een eventuele klik. Als twee mensen een match hebben, kunnen ze elkaar berichten sturen. Zelfs videobellen (terwijl je met een grote boodschap bezig bent) is mogelijk.

“De toiletgewoonten van mensen en het comfortniveau van kakken kunnen verdeeldheid zaaien in een relatie”, legt oprichter Miki Agrawal uit. “Deze app kan helpen om dit soort problemen voor eens en voor altijd op te lossen.”