Oostende pakt uit met kersteditie van de succesvolle TikTokTour

Schermafbeelding 2020 11 24 Om 17 15 12
Lifestyle
Things to do
24-11-2020 17:20
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Na een succesvolle eerste editie van de TikTokTour in het voorjaar pakt Oostende dit najaar uit met een originele spin-off. Vooral kerstliefhebbers zullen hier gelukkig van worden. Want aangezien we richting de feestdagen gaan, staat alles in het teken van kerst. Doel van de activiteit? Wandelen en TikTokken terwijl je iconische locaties in de Stad aan Zee bezoekt.

De meeste TikTokkers zullen het wel weten, maar een TikTokTour kan niet compleet zijn zonder een aantal gekke dansjes. Via deze website kun je vanaf 7 december een kaart downloaden waar verschillende TikTok-locaties in Oostende op staan. Bij iedere locatie hoort een speciaal dansje. De bedoeling is natuurlijk dat jij langs de verschillende plekken loopt en daar vervolgens je eigen dansje doet. Maak er een filmpje van en gooi het online.

De Christmas TikTokTour is alles behalve een saaie wandeling. Wie eraan begint, komt langs tien bijzondere locaties. Denk aan Kursaal Oostende, de Mercator en het Vissersplein. Nieuw zijn enkele must-sees, zoals het Huis van de Kerstman op het Wapenplein, metershoge kerstbomen en speciaal aangeklede kerstchalets. De sfeervolle kerstverlichting aan het bloemenuurwerk in het Leopoldpark, het Wapenplein en Marie-Joséplein geven de tour een nostalgisch tintje.

Burgemeester Bart Tommelein is enthousiast over het plan: “De originele TikTokTour lokte ondertussen al bijna 20.000 mensen naar Oostende. Met deze Christmas TikTokTour hopen we verder te bouwen op dat succes en tegelijk een nieuwe kant van Oostende te laten zien. Onze stad schittert momenteel door de prachtige kerstverlichting en die zal ook in de TikTokTour terugkomen.”

@visitoostende

De TikToktour gedaan, en wil je dat jouw video’s worden teruggevonden? Gebruik de hashtags ##loveoostende of ##TikTokOostende @lunatjedupont

origineel geluid - LoveOostende