Ontdek de nieuwe collecties van Napapijri, Tommy Hilfiger en Levi's®

Levis Snoopy 2
Lifestyle
Fashion
07-03-2018 15:00
Geschreven door Geoffrey Roose
Comment

Vraag jij je af wat er op dit moment in de mode is? Check dan hier de nieuwe collecties van Napapijri, Tommy Hilfiger en Levi's®!

Napapijri

Napapijri heeft een nieuwe lijn geïntroduceerd namelijk de genderloze ‘Youth Athmeisure Line’. De kleding is dus voor jongens en meisjes geschikt! Cool! 

De nieuwe collectie bestaat uit retro-gekleurde sportjassen, oversized shorts, T-shirts en sweaters. De lijn is sterk geïnspireerd door de nineties en richt zich op een jonger publiek. Echt iets wat je in je kast moet hebben! 

TOMMYXGIGI

Supermodel Gigi Hadid heeft haar vierde TommyXGigi collectie gelanceerd genaamd Spring 2018. De kledinglijn staat in teken van snelheid. Van Tommy’s liefde voor motorsport tot Gigi’s tempo van levensstijl. De kleuren die centraal staan zijn wit, rood en blauw en Gigi’s touch is duidelijk te zien. Cool en mooi tegelijkertijd! 

Levi's®

Ook Levi's® heeft heel wat nieuw materiaal. Zo hebben ze even geleden een lijn gelanceerd in samenwerking met iedereens favoriete filosofische hondje; Snoopy. Zijn grappige, luie maniertjes worden afgebeeld op een reeks T-shirts accessoires waaronder een totebag, pet, bandana en een beanie. Super cute!

Dit seizoen heeft Levi’s® SilverTab® ook een experimentele streetwear-lijn uit de jaren ’90 gelanceerd. Toen waren salopettes en een baggy jeans echt de shit. De collectie bestaat onder andere uit een grafisch T-shirt en een gestreepte oversized winterbreaker-jas. Deze typische ’90ies kleren brengen je zo terug naar een periode waar het cool was om matching outfits te dragen met heel je crew!