Ontdek hier de trailer van de betoverende kerstkomedie ‘Godmothered’

2020 Godmothered
Entertainment
Movies
20-11-2020 09:03
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Kerst, humor en twee geweldige actrices. Betere ingrediënten voor een film kun je niet hebben. En laten die ingrediënten nou net de basis vormen van ‘Gotmothered’, een betoverende kerstkomedie die binnenkort op Disney+ te zien zal zijn. Dít zijn de eerste beelden.

De film gaat over Eleanor, een jonge, onervaren goede fee-in-opleiding (Jillian Bell) die, wanneer ze hoort dat haar gekozen beroep met uitsterven wordt bedreigd, besluit de wereld te laten zien dat mensen nog steeds goede feeën nodig hebben. Eleanor vindt een oude brief terug van een 10-jarig meisje in nood. Wanneer ze haar opspoort ontdekt Eleanor dat het meisje, Mackenzie, inmiddels een 40-jarige alleenstaande moeder (Isla Fisher) is die voor een lokale nieuwszender in Boston werkt. Nadat ze haar man enkele jaren geleden verloren is, heeft Mackenzie het idee van happily ever after bijna opgegeven, maar Eleanor is vastbesloten om Mackenzie een geluk-make-over te geven, of ze dat nu leuk vindt of niet.

Leuk feitje: ’Godmothered’ is geregisseerd door de regisseur van ‘Bridget Jones’. Dat betekent veel goeds! Vanaf vrijdag 4 december te zien.