Ontdek de eerste beelden van de kerstspecial van 'F.C. De Kampioenen'

2020 Fc De Kampioenen Vrt
Entertainment
TV / streaming
19-11-2020 08:32
Geschreven door Christophe Moons
Comment

De voorbije dagen vonden de opnames plaats van de kerstspecial van 'F.C. De Kampioenen' en intussen zijn er meer details over de speciale aflevering bekend. Deze zal uitgezonden worden op Eén op 25 december en bijna één uur duren. Het wordt een eerbetoon aan Johny Voners en tegelijk een verjaardagsfeest zijn met een terugblik op 30 jaar 'De Kampioenen'.

De voorbije dagen vonden er buitenopnames plaats, binnenkort filmt men in een studio waar o.a. het bekende café van Pascale helemaal werd nagebouwd.

Eén postte op haar website ook een teaser in de vorm van een video en foto's van de opnames van de special. Ontdek de beelden hier.

Vervolg?

Komt er daarna een vervolg als in een nieuwe reeks of film? "Dat is een keimoeilijke vraag", aldus An 'Bieke' Swartenbroeckx in 'Vandaag'. "Ik mag natuurlijk niet voor de andere Kampioenen spreken, maar ik denk dat zonder Johny, zonder Xavier, het enorm moeilijk wordt om de Kampioenen opnieuw een revival te geven. Ik voel het niet."

Niels 'Ronaldinho' Destadsbader is een andere mening toegedaan. "Ik volg An op het punt "hoe gaan we dat nu doen?", maar je merkt dat bij de cast en vooral bij het publiek dat er nog goesting is. Laat ons eerst de kerstaflevering afwachten en dan zien. Wat er ook gebeurt, het zal altijd een goede beslissing zijn."