Ons land heeft nu een 'Harry Potter'-escaperoom

2019 Harry Potter
News
Bizarre
10-09-2020 12:11
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Altijd al willen weten hoe het is om een leerling van Hogwarts te zijn? Hoe Harry Potter zich gevoeld moet hebben? Hoe het is om het op te nemen tegen Voldemort en zijn Death Eaters? Goed nieuws: je hebt geen fantasierijk brein meer nodig om het te ontdekken. Ons land heeft vanaf nu een escaperoom die helemaal in het teken staat van je favoriete tovenaar.

In Leuven zit het Escape House gevestigd. Je kunt daar kiezen uit een aantal spannende kamers, waaronder dus ook een ‘Harry Potter’-ruimte. Als je je daarin bevindt, word je gezien als een nieuwe leerling op de mysterieuze School of Magic. Geruchten doen de ronde dat het grote kwaad is teruggekeerd en het herhalen van een spreuk lokt een verwoede kreet uit. Je hoort geschreeuw vanuit een donkere gang. Alle instructeurs en studenten zijn in een vreemde ban geraakt. Jij en je team zijn de enigen die er niet bij betrokken zijn. Aan jullie de taak het probleem op te lossen.

De escaperoom is geschikt voor twee tot zeven spelers en neemt gemiddeld een uur in beslag. Misschien lukt het jou sneller, misschien ook niet. Reserveren kan hier!