Oneee, ook dit 'Love Island'-koppel is uit elkaar

2020 Love Island
Entertainment
Celebs
16-11-2020 14:08
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Het is geen beste tijd voor ‘Love Island’-koppels. Binnen een paar weken tijd hebben niet één, niet twee, maar drie koppels een punt achter hun relatie gezet. Dit keer zijn het Mattheüs en Jaimy die besluiten als vrijgezel door het leven te willen gaan.

Hoewel de liefde tussen Mattheüs en Jaimy in de 'Love Island'-villa vrij intens leek, is de relatie van korte duur. Via een YouTube-video maakt de Braziliaanse krullenbol bekend dat hij en Jaimy uit elkaar zijn. “Het is helaas niet verlopen zoals gehoopt”, vertelt hij. “We hebben ons best gedaan om dit te laten werken, maar uiteindelijk hebben we samen besloten om hier een punt achter te zetten.”

De reden is volgens Mattheüs te vinden bij de verschillende levensstijlen. “Het heeft niks te maken met afstand of leeftijd. Het komt erop neer dat we elkaar niet kunnen geven wat we willen. Net zoals in de meeste relaties hebben ook wij onze ups en downs gehad. Bij ons waren de downs de doorslag. Ik had het liever anders gezien, maar het is nou eenmaal zo.”

Vorige week kwamen we erachter dat ook Stenn en Rowéna uit het eerste seizoen niet meer samen zijn. Denzel en Aleksandra, de winnaars van vorig jaar, maakten die keuze een maand geleden al.