Onaangekondigde Star Wars-game duikt op in de PlayStation Store

Star Wars Space Battle
Technology
Games
04-03-2020 17:56
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Een nog onaangekondigde nieuwe Star Wars-game is gelekt op de Europese PlayStation Store. De game heet 'Star Wars: Project Maverick' en werd ontdekt door het Twitter-kanaal 'PSN Release' dat met behulp van datamining-software automatisch berichtgevingen maakt van nieuwe updates die aan de PS Store worden toegevoegd. In het verleden werden op dezelfde manier al verschillende nieuwe gamereleases, waaronder o.a. de remake van Resident Evil 3, vroegtijdig gelekt.

Wat 'Project Maverick' moet voorstellen, weet momenteel nog niemand behalve de makers van het spel. Enkel een afbeelding waarop de naam van de game, een imperial star destroyer en enkele X-wings te zien zijn, kon worden ontdekt.

Mogelijk gaat het om een project van gamestudio EA Motive. Die studio werkt al een tijdje in het geheim aan een nieuwe Star Wars-game die omschreven wordt als een 'kleine maar aparte en unieke Star Wars-ervaring'. De gelekte afbeelding doet alvast vermoeden dat 'project Maverick' (wat het ook moge zijn) zich af zal spelen in de ruimte.

Wat denk jij dat 'Project Maverick' is? Een nieuwe flight simulator, space shooter of misschien een VR-game? We komen het snel genoeg te weten nu de aap uit de mouw is gekomen.