OMG: The 100-sterren Eliza Taylor en Bob Morley zijn in het geheim getrouwd!

Eliza Taylor En Bob Morley
Entertainment
Celebs
08-06-2019 15:48
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Eliza Taylor (29) en Bob Morley (34) zijn officieel man en vrouw. Dat maakten ze gisteren bekend via hun persoonlijke Twitter-kanalen.

"Met volle trots kan ik Eliza Taylor mijn vrouw noemen. Dit is iets dat we allebei heel diep koesteren en we zijn zeer gelukkig samen", schreef Bob op Twitter.

"Onlangs trouwde ik met mijn beste vriend en soulmate Bob Morley. We zijn dolgelukkig en willen jullie vragen om opmerkingen vriendelijk te houden en onze privacy voor nu te respecteren", schreef Eliza onder een foto van hun huwelijk.

Het nieuws dat Eliza en Bob in het diepste geheim elkaar het ja-woord hebben gegeven, komt natuurlijk als een grote verrassing voor de fans van The 100. Aangezien beide acteurs nooit met hun relatie naar buiten zijn gekomen.

Eliza en Bob spelen sinds 2014 de hoofdrollen van Clarke Griffin en Bellamy Blake in de postapocalyptische dramaserie The 100. Hoewel hun personages in de reeks nooit een romantisch setje zijn geworden, blijven fans tot op de dag van vandaag nog steeds hopen dat de twee bij elkaar zullen komen.

The 100 is momenteel bezig aan z'n zesde seizoen en een zevende seizoen werd al besteld door The CW.

(Foto: Twitter)