OMG - Pokémon presenteert nieuw bordspel

Pokçmon Tcg Battle Academy Box Shot En
Lifestyle
Things to do
01-06-2020 15:01
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Een van de populairste en bestverkopende kaartspellen ter wereld krijgt binnenkort ook een bordvariant. The Pokémon Company International heeft de Pokémon Trading Card Game Battle Academy aangekondigd!

Battle Academy biedt niet alleen alles wat een trainer nodig heeft om de beginselen van de Pokémon TCG onder de knie te krijgen, maar ook nog eens plezier voor het hele gezin, strategische Pokémon TCG-spelsituaties en een klassieke, eenvoudig te leren spelbeleving.

Het spelletje staat bekend om het verzamelen, ruilen en spelen van kaarten. Voor elke trainer is er een uitgebreid productaanbod: van relaxte verzamelaar tot fanatieke toernooispeler.

Elke Battle Academy-box bevat een speelbord voor twee spelers, drie decks met zestig kaarten, spelregels en spelaccessoires. Daarnaast bevat het spel een codekaart waarmee trainers de Pokémon TCG digitaal kunnen spelen via de gratis Pokémon Trading Card Game Online-app op iOS- en Android-apparaten en op Pokemon.com.

Battle Academy wordt wereldwijd op 31 juli 2020 gelanceerd en zal verkrijgbaar zijn bij deelnemende winkeliers en online shops.