Nostalgie: Freddi Fish, Putt-Putt en meer komen naar console!

Humongous Entertainment Klassieke Games
Technology
Games
14-06-2019 01:00
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Gameproducent Humongous Entertainment heeft bekendgemaakt al hun klassieke kindergames uit de jaren nineties naar console te brengen later dit jaar.

Voor nineties kids is de kans groot dat het een van de eerste games waren die ze ooit hebben gespeeld: Freddi Fish, Spy Fox, Putt-Putt, Pajama Sam, Fatty Bear en Buzzy waren in de jaren '90 en begin '00 misschien wel de beste educatieve point-and-click spelletjes van het moment en waren bovendien ook nog eens geweldig leuk om te spelen.

Humongous Entertainment heeft in een aankondiging op hun website laten weten dat verschillende klassiekers binnenkort helemaal opnieuw worden uitgebracht op de huidige generatie consoles. (Ow yes!) Om welke games en platformen het precies gaat is nog niet helemaal duidelijk. In een afbeelding bij de aankondiging zien we echter wel Freddi Fish, Putt-Putt, Pajama Sam en Spy Fox voorbijkomen, wat min of meer bevestigd dat minstens de vier titels weer beschikbaar zullen komen.

Wie nu al zin heeft in een flinke portie nostalgie en niet kan wachten tot de console-release, kan de spelletjes vandaag in al hun glorie al (her)ontdekken op pc (via Steam) en mobiele platformen.

Freddi Fish, Putt-Putt, Spy Fox en Pajama Sam komen in 2019 naar console!