OMG: een live-action 'Harry Potter'-serie is officieel in de maak!

Harry Potter Trio
Entertainment
TV / streaming
25-01-2021 19:26
Geschreven door Nico De Greef
Comment

De magische Wizarding World van J.K. Rowling wordt binnenkort weer een flink stuk uitgebreid. The Hollywood Reporter meldt dat een live-action 'Harry Potter'-serie officieel in de maak is!

We kunnen het haast niet geloven, maar toch is het echt waar: Warner Bros. heeft serieuze plannen om de 'Harry potter'-franchise ook naar het kleine scherm te brengen. Volgens THR zou het project zich in een zeer vroege ontwikkelfase bevinden en is de studio momenteel gesprekken aan het voeren gesprekken met potentiële schrijvers om de allerbeste ideeën uit hun hoed te toveren. Waar de serie om zal draaien staat dus nog niet vast. Eén ding dat wel zo goed als vaststaat is dat de reeks op het streamingplatform HBO Max te zien zal zijn. Al zal het waarschijnlijk nog wel enkele jaren duren voordat we met z'n allen in de sofa kunnen neerploffen om naar de reeks te kijken.

Dat houdt ons natuurlijk niet tegen om nu al MEGA HYPED te zijn! *inside screams*

Waar zou de 'Harry Potter'-serie volgens jou over moeten gaan? Een vervolg op de films waarin we de avonturen van de kids van Harry, Hermelien en Ron volgen, of misschien een serie over de charmante studentes van de Beauxbâtons Tover Academie? Mogelijkheden genoeg!