2019 Oma Groen Haar
News
Viral

Oma met groen geverfd haar gaat viraal

12-01-2019 09:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Alayde Menna Barreto uit Brazilië wil al heel lang haar haren verven, maar mocht dat nooit vanwege strenge ouders en een strenge man. Nu ze 80 jaar oud is en haar man overleden is, heeft ze besloten dat het leven te kort is om dingen te laten. Ze verfde toch haar haren. De reactie die ze gaf op haar make-over gaat viral.

Alayde wilde geen kleine make-over, maar een drastische. Ze gaf haar coupe een groene kleur. Toen ze haar nieuwe kapsel voor het eerst zag, kon ze niets anders dan lachen. Haar kleinzoon filmde de reactie en gooide die online. De beelden vliegen inmiddels het internet over.

“Ze was er zo blij mee. Groen is haar favoriete kleur”, zegt haar kleinzoon volgens Metro UK. “Ze had hele strenge ouders en toen ze later trouwde, wilde haar man niet dat ze haar haren zou verven. Helaas is hij twee jaar geleden overleden. Mijn oma probeert nu te genieten van de goede dingen in het leven. Ze wilde dingen doen waar ze altijd al van droomde. Ze zei dat ze de laatste tijd heel veel jonge meisjes met geverfd haar zag en dat ze dat ook wilde.”

De oma is van plan om haar kapsel vanaf nu iedere maand te voorzien van een andere haarkleur.