Olaf steelt de show in gloednieuwe 'Frozen 2'-trailer

Frozen 2
Entertainment
Movies
23-10-2019 17:32
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Eén van de hoofdredenen waarom de Disney-animatiefilm 'Frozen' zo'n enorme hit is bij kijkers van alle leeftijden heeft ongetwijfeld te maken met het hilarische sneeuwmannetje Olaf. Disney is zich daar heel bewust van en het is dan ook niet meer dan logisch dat Olaf opnieuw van de partij is in het aanstaande 'Frozen 2'. Iets waar we trouwens al erg naar uitkijken, want wie houdt er nou niet van de aanstekelijke liedjes, grappige opmerkingen en voortdurende goedgezindheid van Olaf?

Speciaal voor Olaf-fans heeft Disney daarom een nieuwe trailer uitgebracht van de sequel waarin een aantal kersverse hilarische momenten van de geliefde sneeuwpop te zien zijn. En geloof het of niet, na het bekijken van amper de eerste tien seconden van het filmpje lagen we alweer over de grond te rollen van het lachen. Dat belooft!

Het verhaal

In 'Frozen 2' gaat Elsa samen met haar zus Anna en vrienden Olaf en Kristof op een avontuurlijke maar opmerkelijke reis om een antwoord te vinden op de vraag die we ons allemaal stellen: waarom werd Elsa überhaupt geboren met magische krachten? In de eerste film vreesde Elsa dat haar krachten een gevaar vormden voor de wereld. In 'Frozen 2' moet ze hopen dat haar krachten genoeg zijn om haar koninkrijk te beschermen tegen een nieuw kwaad.

Of Elsa er al dan niet in slaagt om haar koninkrijk te redden, ontdek je vanaf 20 november in de Belgische bioscopen.