Sony stelt op donderdag eerste PS5-games officieel voor

Ps5 Logo
Technology
Games
29-05-2020 18:00
Geschreven door Nico De Greef
Comment

UPDATE: vanwege de huidige protesten tegen politiegeweld in heel Amerika naar aanleiding van de dood van een zwarte man heeft Sony besloten om het PS5-event uit te stellen naar een nog onbekende latere datum.

Origineel bericht:

Het moment waarop vele gamers hebben gewacht is eindelijk nabij: volgende week donderdag zal meer informatie over de PlayStation 5 worden onthuld. Dat heeft Sony zojuist aangekondigd.

Het digitale event gaat van start om 22:00 uur (lokale tijd) en zal iets meer dan een uur duren. Tijdens de presentatie, dat gevolgd kan worden via het Twitch of YouTube-kanaal van PlayStation, zullen voornamelijk games van zowel kleine als grote studio's tentoongesteld worden die op de PlayStation 5 te spelen zullen zijn.

Hoewel niet expliciet werd vermeld dat we ook zullen ontdekken hoe de PS5 eruit ziet, is dit wel hét ideale moment om ook het ontwerp van de nieuwe console voor te stellen. (Fingers crossed!)

Sony onthulde eerder dit jaar al de PS5 'DualSense' Controller die gamebelevingen naar een hoger niveau zal tillen. Een exacte releasedatum en prijs van de console zijn nog niet bekendgemaakt.