Oeps?! Paus liket foto van Braziliaanse babe

2020 Paus Franciscus Instagram
News
Bizarre
22-11-2020 07:47
Geschreven door Christophe Moons
Comment

Opschudding in het Vaticaan nadat paus Franciscus himself op Instagram een foto van het Braziliaanse topmodel Natalia Garibotto likete. Een foto die weinig aan de verbeelding overlaat, trouwens... (check hieronder)

Heeft de kerkleider een naughty kantje of is er iets anders aan de hand? Volgens een woordvoerder van het Vaticaan is het uitgesloten dat de paus de foto zelf likete. "We zijn intussen een intern onderzoek gestart en hebben meer uitleg gevraagd aan Instagram", klinkt het.

De sociale media van Franciscus worden beheerd door een heel team van medewerkers en de kans bestaat dan één van hen per ongeluk met de Insta van de paus aan het liken was, i.p.v. met zijn of haar eigen account.

De bewuste like kwam aan het licht toen enkele lokale Braziliaanse media hem opmerkten en er over begonnen te berichten. Natalia zelf kan er alvast om lachen. "Ik ga naar de hemel", twitterde ze. Coy & Co, het managementbureau van het rondborstige model, grapte ook: "We hebben de paus' officiële zegen gekregen".

Zowel de paus als Natalia zijn razend populair op Instagram. De Braziliaanse heeft meer dan 2,5 miljoen volgers, Franciscus heeft er maar liefst 7,5 miljoen.